На Тернопільщині відкрили дитячий будинок сімейного типу. Подружня пара Алексієвих ростить шістьох дітей. Багатодітна родина живуть у селі Озерна.

Подружжя Алексієвих-люди з відкритими серцями і щирими душами. Вони виховують одну рідну дитину і 5 прийомних. Оксана Аліксієва розповіла, що одного разу зрозуміла, що хоче, щоб всі діти мали місце, де їм буде добре і комфортно.

Оксана зазначила, що завжди знала, що кожна дитина повинна мати сім'ю. Коли в сім'ї з'явилися 4 прийомних дітей, вона зрозуміла, що є ще сила і енергія, щоб створити дитячий будинок сімейного типу. Цього року вони усиновили ще одну дитину. Жінка пройшла спеціальний навчальний курс. Після цього сім'я почала шукати будинок, де б можна було розмістити всіх вихованців. Діти дуже раді новому будинку і навіть стали відвідувати школу з великим задоволенням.

На відкриття нового дитячого будинку сімейного типу приїхав голова Тернопільської ОДА Володимир Труш. Він підкреслив важливість створення таких будинків, щоб діти не відчували себе обділеними. Чиновник вручив дітям подарунки, а батькам побутову техніку.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що 10 листопада у світі відзначають День сиріт. Спеціально до цього дня Міністерство соціальної політики України присвятило кілька публікацій, а також презентувало суспільству результати роботи з приводу допомоги дітям сиротам в країні.

Також Знай писав, що Багатодітна сім'я з Донбасу втратила все через військові дії. У сім'ї виховуються 12 дітей – 6 рідних і 6 прийомних. Сім'я завдяки волонтерам та допомозі від Європейського Союзу отримала будинок під Києвом. Однак зараз над ними нависла загроза повторно опинитися на вулиці.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі 14-річна дівчинка-сирота шукає сім'ю.