У Тернополі аптека, обладнала вхід з пандусом. При цьому там не залишилося місця на тротуарі, щоб пройти пішоходам. Таку ситуацію показали небайдужі тернополяни в групі» Мама на дорозі " в Facebook.

Ганок аптеки обладнали неподалік Галицького коледжу. На вузькому тротуарі з'явилися сходинки і пандус з жовтими поручнями. Для пішоходів залишився вузький прохід біля проїжджої частини. На цьому місці не зможуть розминутися навіть дві людини.

"Вул. Чорновола, біля Галицького коледжу. Як вам такий вхід і заїзд, який займає стільки ширини тротуару, що на його залишки не розминеться дві людини», - йдеться в пості.

Нагадавши, Знай писав, що в Києві в десятках київських будинків відремонтують під'їзди і сходові клітки, замінять трубопроводи і утеплять Фасади. На масштабний апгрейд з міського бюджету виділили 15,1 мільйон гривень. у міськраді опублікували адреси будинків, в яких робитиметься ремонт.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Знай повідомляв, що у 26-річного Назара Гусакова в дитинстві почала розвиватися спінальна м'язова атрофія (СМА-захворювання, при якому м'язи атрофуються). Незважаючи на це, він має роботу в IT-компанії, є послом Української Асоціації кіберспорту, створив і просуває спільноту свого району, і працює над тим, щоб зробити Львів більш інклюзивним.

Нещодавно Знай передавав, що в одному з львівських парків провалилася Нова доріжка до пандусу. Ця ділянка перетворилася на руїни через короткий проміжок часу після ремонту парку. Пандус, до якого вела ця доріжка, став недоступний для людей з особливими потребами.