Мешканка Великобританії Люсі Доусон потрапила в клініку для душевнохворих через симптоми захворювання мозку. Дівчині правильний діагноз змогли поставити тільки через 3 місяці.

24-річна британка Люсі Доусон була 3 місяці перебувала в психіатричному відділенні в місті Лінкольн. Причиною цього стала помилка лікарів, які поставили їй неправильний діагноз. Медики порахували дівчину душевно хворою через характерні симптоми.

У свої 20 років Люсі замкнулася в собі, скаржилася на головні болі, впала в депресію і у неї почалися напади люті і агресії. Одного разу вона розгромила свою кімнату. Ситуація з часом посилювалася, і батьки вирішили відвезти дочку до медиків.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Дівчину помістили в психіатричне відділення, в якому вона перебувала 3 місяці. Їй кололи препарати, а її тіло поступово відмовлялося слухатися. Медики сказали, що дівчина може померти. Після цього їй змогли поставити правильний діагноз і виявити енцефаліт (захворювання головного мозку).

Правильне лікування поставило на ноги Люсі. Вона навіть змогла закінчити університет, а потім стати моделлю компанії Zebedee Model Management. У Дівчині з обмеженими можливостями і привабливою зовнішністю побачили потенціал. Зараз Люсі стала модель декількох брендів. Фотографіями та успіхами Люсі ділиться на своїй сторінці в Instagram.

Нагадавши, Знай повідомляв, що житель Великобританії Ян Джонс відправився в Індію в якості співробітника благодійної організації. У цій поїздці він примудрився захворіти всіма небезпечними інфекціями і навіть отримати укус отруйної змії.

Також Знай писав, що гінеколог пояснила, чому люди йдуть від лікарів до натуропатів, гомеопатів та інших " цілителів".

Нещодавно Знай передавав, що харків'янин став жертвою лікарської помилки і втратив зір.