У Тернополі проводяться роботи зі знищення гризунів та комах-паразитів у підвалах багатоповерхових будинків. На цей раз оброблявся підвал будинку від бліх.

Так у Тернополі ПП» ВІКТОРІЯ-М " проводило обробку підвального приміщення багатоповерхового житлового будинку по вулиці Володимира Великого, 10. Там велися роботи по знищенню бліх і тарганів. Ініціатором стала обслуговуюча компанія.

Нагадавши, Знай писав, що в Дніпрі в одному з житлових будинків на Лівому березі жителі почали скаржитися на навалу комах, які кусають людей. Мешканці будинку скаржилися в усі інстанці на бліх і тарганів, які не дають жити. За розповіддю місцевої мешканки, вже деякий час в під'їзді будинку оселилися комахи – блохи, прусаки і таргани. Щоб позбутися проблеми, місцеві звернулися до голови ОСББ, однак у відповідь отримали лише вимогу зібрати з усіх квартир підписи на згоду проведення дезінсекції.

Також Знай писав, що в Запоріжжі влада прийняла рішення централізовано боротися з щурами, мишами, тарганами та іншими шкідниками в підвалах житлових будинків. На це з бюджету міста виділять майже півмільйона гривень. Таке рішення було прийнято депутатами на засіданні комісії з планування міського бюджету. Знищенню підлягають щури, миші, комахи (таргани, наприклад) і кліщі, які «облюбували» для себе місця масового відпочинку городян і рекреаційні зони.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що у Вінницькій області співробітники супермаркету, розташованого на 1 поверсі будівлі потрапили до лікарні через отруєння хімічною речовиною. Постраждалі розповіли, що днем раніше в цій будівлі в підвальному приміщенні труїли гризунів і комах.