Тернополяни вийшли в ліс на толоку. Вони прибрали сміття, листя і гілки з 9 кілометрів доріжки для бігу. Цей шлях розташовується в Кутківецькому лісі. Крім того, під час прибирання спортсмени провели челендж «де граблі?».

Тернополяни, які займаються бігом розчистили 9 кілометрів шляху, на якому має незабаром пройти спортивний захід. Територію прибирали для змагань «Wintrail Ternopil».

Ініціатор челенджу " де граблі?"Олександр Гром'як розповів, що восени падає велика кількість листя на доріжку, а вітер збиває з дерев сухі гілки. Якщо спортсмен побіжить по такому шляху, то може отримати травму.

Щоб цікавіше було працювати спортсмени розбилися на кілька груп і провели челендж " де граблі?». Кожна наступна група шукає граблі, які сховали в листі і гілках попередні спортсмени-прибиральники. Фото місця, де захований інвентар розміщують у соцмережі. Завершити прибирання доріжки для бігу планують до 6 грудня. Зараз листя гребуть 15 осіб.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що на Тернопільщині віруючі та жителі села Великі Млинівці вийшли на вулиці, щоб привести в порядок старе кладовище. Тут в могилах покояться козаки.

Також Знай писав, що гурт тернополян вирішив не сидіти вдома і витратити час з користю. Люди вийшли в сквер на бульварі Куліша, щоб провести масштабне прибирання. Вони змогли зібрати сміття на великій території.

Нещодавно Знай передавав, що тернополяни протестували проти роботи підпільного нічного клубу.