На Тернопільщині жінка вирішила створити і вести свій власний відеоблог. Темою для відео вона вибрала догляд за козами. Ідея створення відеоблогу прийшла її дітям.

Любов Кобилянська живе в одному з сіл Кременеччини. У неї в господарстві 13 кіз. У кожному відео жінка розповідає, як доглядати і як годувати кіз в різні пори року, коли виводити на пасовище і про інші нюанси. Про це пише Суспільне.

Жінка розповіла, що її день починається о 6 годині ранку. Вона доїть і годує тварин. Кормом зараз служить сіно. В середині дня Любов жене кіз на пасовище. У холодну пору вона пасе тварин протягом півтори години на день. Після цього жене їх додому, а ввечері знову годівля.

Любов Кобилянська розповіла, що в її стаді є дорослі кози, козли і маленькі козенята. Зараз таких у стаді два. Їм по два місяці. Жінка пам'ятає кличку кожної кози-Мурза, киця, Черниш, Біла, Крива, Кнопка. Відео про тварин вона почала знімати більше року тому і вже у неї більше 8 тисяч передплатників. Створити відеоблог запропонували діти.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Ідея прийшла після того, як до любові почали ходити сусіди і консультуватися, як доглядати за тваринами. Багато дзвонили і задавали питання, А любов відповідала і розповідала про деталі. Любов розповіла, що діти допомагають дивитися коментарі і відповідати на них. Вести відеоблог і відстежувати всі зміни допомагає 11-річна дочка любові Наталя.

Власниця кіз розповіла, що за рік встигла відзняти і опублікувати більше сотні роликів. Деякі відео стали особливо популярними, їх переглянули 7-9 тисяч людей.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в мережі з'явилося відео, в якому показали, як живе на перший погляд ідеальна дівчина. Ролик зняв її свекор, який завітав у гості до молодої сім'ї.

Також Знай писав, що репер Елджей змінив імідж до невпізнання. Елджей, схоже, теж у стиліста Філіпа Кіркорова одягається, новий образ хіп-хоп-виконавця не впізнали навіть його фани.

Нещодавно Знай передавав, що в соціальних мережах опублікували відверті фото Карини Сичової, більш відомої як стримерша Карина.