Смачний і швидкий пиріг для всієї родини на вечерю-це мрія будь-якої люблячої мами і дружини. Після роботи хочеться порадувати дітей і коханого смачненьким, але не хочеться витрачати на готування годинник. Допомогти у вирішенні цієї проблеми може пиріг з плавленим сиром і цибулею.

Інгредієнт

  • вершкове масло-130 грам;
  • плавлений сир-3 штуки;
  • борошно – 1 стакан;
  • кефір-0,5 склянки;
  • цибуля ріпчаста-2 головки;
  • яйця-3 штуки;
  • сіль і сода.

Спосіб приготування

В першу чергу потрібно замішати тісто. Для цього натерти вершкове масло на тертці, в нього додати борошно і гарненько перемішати. Додати до них соду і сіль. У цю суміш додати півсклянки кефіру. Готове тісто потрібно відправити в холодильник на півгодини.

Після цього можна приготувати начинку. Дві цибулини потрібно дрібно нарізати і засмажити на сковороді до золотистого кольору. Плавлений сир натерти на тертці і змішати зі смаженою цибулею. Туди ж додаються яйця. Білок з одного яйця можна залишити для змазування пирога.

Готове тісто потрібно розділити на дві частини – одна повинна бути більше, інша менше. Більшу частину потрібно розкачати і укласти в форму для випічки. На неї викладається начинка і добре розрівнюється. Зверху все закривається шаром тіста. Перед запіканням поверхню пирога змащується яйцем, що залишився і посипається кунжутом. Випікати пиріг потрібно 30-40 хвилин при температурі 160-170 градусів.

Нагадавши, Знай писав, Як приготувати смачний заливний пиріг з яйцями і зеленню.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також Знай розповідав, як приготувати смачний і ароматний морквяний торт.

Нещодавно Знай, як створити домашні грінки з незвичайним і незвичним смаком.