На Тернопільщині чоловік з коронавірусом помер у швидкій допомозі біля порога лікарні. До всього іншого, даний пацієнт потребував гемодіалізу. Однак його повезли не до Тернополя, а до Бучацької районної лікарні.

Хто дав такі вказівки невідомо, але через такі рішення вже є перша смерть. Про це повідомила дружина померлого Валентина Цепенюк на своїй сторінці в Facebook.

Жінка опублікувала останнє прижиттєве фото чоловіка Ігоря Цепенюка і написала, що сьогодні о 5 годині дня чоловік помер у швидкій допомозі під порогом Бучацької районної лікарні, куди його привезли в інфекційне відділення. Валентина зазначила, що її чоловік був у кисневій масці і після важкої дороги помер. Лікарі не змогли реанімувати.

Валентина розповіла, що чоловік говорив їй, що не доїде до цієї лікарні, що він помре, але рідні його не слухали і тягнули його в Бучач. Жінка зізналася, що це вони його вбили.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Далі вона розповіла, що в Тернополі немає відділення для хворих коронавірусом, де були б апарати гемодіалізу. Вона вважає, що ця втрата пройде непомітно, але не для її сім'ї, так як помер люблячий чоловік, батько, дідусь.

Валентина розповіла, що чоловік був доброю і світлою людиною, для неї він був чоловіком, за якого вона дякувала Богові. Йому було всього 57 років. Наприкінці свого посту Валентина попросила помолитися за упокій душі її чоловіка Ігоря.

Нагадавши, Знай писав, що в Харкові рідні пацієнтів інфекційних відділень змушені чергувати біля лікарень.

Також Знай повідомляв, що 53-річна українка померла на порозі лікарні, бо хвору відмовилися госпіталізувати.

Нещодавно Знай передавав, що на Львівщині лабораторії не справляються з потоком проб на дослідження, а пацієнти змушені чекати результатів ПЛР-тестів тижнями.