У Тернополі почали встановлювати новорічну красуню. На Театральній площі вже з'явився каркас майбутнього дерева.

Сергій Надал мер Тернополя розповів, що дерево і його прикраса будуть відповідати побажанням тернополян. Побажання городян з'ясовували протягом двох тижнів за допомогою онлайн опитування, пише Страна.

Городянам запропонували три варіанти-ялинка з ілюмінацією, ялинка з ілюмінацією та розвагами (атракціони та ковзанка) або ялинка, ілюмінація, розваги та громадське харчування. Тернополяни проголосували за ялинку та новорічну ілюмінацію. Поетмоу зараз йде підготовка до втілення побажань городян.

З приводу ковзанки і зони громадського харчування Надал попросив городян почекати, так як влада хоче поспостерігати ситуацію з коронавірусом і статистикою захворюваності в наступні два тижні.

Крім того, Надал розповів, що більшість тернополян проголосували за обмежений варіант, так як боялися карантинних обмежень і посилення правил. Однак зараз ситуація змінилася.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Два тижні тому більшість була за обмежений варіант, це було пов'язано з тим, що багато хто боявся. Але зараз, чим ближче до зими - я чую вже іншу думку людей. У нас люди часто приймають рішення емоційно. Може, вони захочуть інше свято. А далі чекаємо два тижні, подивимося, як будуть розвиватися події. Буде ситуація з кількістю хворих на рівні або падати - можна робити більше заходів. Якщо не дай Бог буде рости-потрібно обмежувати", - стверджує мер.