У мережі показали самого незвичайного в світі вчителя. Сільван Елейн прикрасив все своє тіло татуюваннями. Він змінив навіть колір очей. Однак це не заважає йому протягом 12 років вчити дітей.

Сільван став найбільш татуйованою людиною Франції. На його тілі вибиті всі можливі орнаменти і малюнки. Нещодавно йому довелося звільнитися з дитячого садка через скарги батьків.

Чоловік почав прикрашати своє тіло 8 років тому. Тоді він працював у приватній школі Лондона. Після цього він переїхав до Франції і влаштувався працювати в дитячому садку. На його зовнішність поскаржилися батьки трирічного хлопчика, який не відвідував групу Сільвана. Батьки дитини заявили, що нібито їх синові сняться кошмари через зовнішність вихователя. Через кілька місяців чоловіка звільнили. Однак він може працювати з дітьми старше 6 років.

Сам Сільван розповів, що були проблеми з учнями, яких він ніколи не вчив. Всі його учні та їхні батьки завжди добре ставилися до нього. Він також зазначив, що як тільки учень або його батьки поговорять з ним, то розуміють, що він хороший учитель і цілком нормальна людина.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Учениця Сільвана Венді розповіла, що коли побачила його вперше, то злякалася, але потім звикла і навіть вважає, що зовнішність не важлива. Дівчинка зазначила, що її вчитель цікаво веде уроки.

Сам Сільван збирається продовжити вести уроки. Він вважає, що своєю зовнішністю він прищеплює дітям толерантність. Своїм прикладом Він вчить дітей приймати людей такими, якими вони є.

Нагадавши, Знай повідомляв, що співачка Анастасія Приходько прикрасила себе тату і похвалилася результатом.

Також Знай писав, що канадський актор і модель Тревіс Делорье показав накачане тіло і тату.

Нещодавно Знай передавав, що в мережі показали, як змінилися за 10 років молодята-фріки.