На Тернопільщині дитина-сирота розповіла про те, як її зрадили рідні батьки, а потім і прийомні. Павло Демків зі своїх 18 років жив у сім'ї лише 4.

Він почав свою розповідь про те, що його життя почалося з відмови рідної матері ростити і виховувати дитину з ДЦП. Молодий чоловік побував у кількох дитячих будинках та школах-інтернатах. У Заліщиках він навчався 7 років, пише Майбутнє сиріт.

У 14 років його забрали в прийомну сім'ю. Все було добре, поки йому не виповнилося 18 років. У чергові канікули прийомні батьки просто вигнали Павла, сказавши, що він вже повнолітній і може сам про себе подбати. Прийомні батьки перестали цікавитися ним і допомагати хлопцеві.

Молодий чоловік розповів, що зараз навчається у волосяному ліцеї за спеціальністю адміністратор та бухгалтерський облік. Його мрія-стати бізнесменом. Поки він вчиться, має право жити в гуртожитку, але потім він повинен буде з'їхати звідти.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Дніпропетровській області 19-річна дівчина взяла під опіку своїх братів і сестер, які залишилися сиротами після смерті матері. Дівчина не роздумуючи оформила документи. при цьому у неї вже є троє своїх дітей. Волонтери надають посильну допомогу цій родині.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Також Знай писав, що під Тернополі 5 дітей-сиріт знайшли дружну сім'ю. Подружня пара усиновила дітей і ще планує взяти на виховання. Нещодавно сім'я переїхала в новий затишний і просторий будинок.

Нещодавно Знай передавав, що американська багатодітна сім'я розповіла, як вони удочерили дівчинку з Албанії, у якої був синдром Дауна. Розповідь про дівчинку записав Конор – рідний син Тіма і Донни. Дівчинку удочерили і поїхали за нею через півсвіту. Батьки і діти побували в Албанії і зустріли свою сестру.