На Тернопільщині розшукують зниклого чоловіка зі шрамом на обличчі. Він пішов з дому 20 листопада і зник.

Поліція Гусятинського району Тернопільської області оголосила в розшук Пославського Ярослава Євстафійовича 1969 року народження. Чоловік зник безвісти в місті Копичинці Тернопільської області. Він пішов з дому 20 листопада і більше його ніхто не бачив. По сьогоднішній день він не виходив на зв'язок.

Прикмети зниклого-зріст 170-175 см, худорлявої статури. Особливі прикмети-шрам на підборідді 2-3 см і кульгавість на ліву ногу. У день зникнення був одягнений у спортивні штани чорного кольору, чорні черевики, сірий светр і куртку оливкового кольору.

Правоохоронці попросили будь-яку інформацію про зниклу людину повідомити на гарячу лінію 102.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що на Тернопільщині зникла жінка з психічним розладом. Працівники Гусятинського відділення поліції розшукують жительку села Красне Комуницьку Наталія Василівну. 8 листопада вона зібрала речі і вирушила в обласний центр, тому вона не повернулася.

Також Знай писав, що у Тернополі у притулку благодійної організації "Карітас" перебуває жінка з втратою пам'яті. Вона сказала, що з Тернополя, але більше нічого не пам'ятає. Співробітники благодійного фонду розповіли, що вони хочуть допомогти знайти рідних жінки і повернути жінку додому.

Нещодавно Знай передавав, що у Чернівцях зник 41-річний чоловік із психічним розладом. Його 74-річна мати звернулася в поліцію і розповіла. що він не зможе вижити сам без сторонньої допомоги. Жінка попросила розшукати чоловіка з інвалідністю.