Відома актриса Ольга Сумська регулярно привертає до себе увагу шанувальників в соціальних мережах. На відміну від інших зірок українського шоубізу Сумська завжди постає у вишуканих вбраннях і зі стриманим макіяжем.

В черговий раз насолодитися справжньою жіночою красою і її сімейне життя вдалося шанувальникам після публікації актрисою відео, на якому її коханий чоловік Віталій Борисюк заспівав пісню.

Подружжя їхало вечірнім Києвом, і Віталій Борисюк на відмінно виконав пісню» Снігова королева", яка в цей час грала по радіо. Ольга Сумська представила пісню і свого чоловіка.

У коментарях користувачі відзначили, що це готовий саундтрек до фільму про кохання. Також користувачі розповіли, що це відмінне рішення зняти відео і представити Борисюка, як співака. Українці помітили і пристрасть у голосі співака.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що Ольга Сумська показала, як проводить довгі зимові вечори. Відома телеведуча і актриса Ольга Сумська продовжує дивувати шанувальників незвичайними фото в соціальних мережах. На цей раз вона показала, як займається «магією» будинку під тріск дров в каміні.

Також Знай повідомляв, що Ольга Сумська попросила допомогти прилаштувати в хороші і добрі руки кота, який осиротів. Його господар помер, а кіт тепер шукає новий будинок. Сумська запропонувала всім бажаючим взяти кульутрну тварину в будинок.

Нещодавно Знай передавав, що зіркова красуня Ольга Сумська показала незвичайні миле фото, а в підписі до публікації поділилася рецептом дивовижної закуски. Актриса представила оригінальне блюдо і запропонувала його приготувати вдома.