Відомі телеведучі Катя Осадча і Юрій Горбунов створили кар'єри на телебаченні і в кіно. Пара ростить сина. Їх особисте життя цікаве українцям, тому подружжя вирішило показати, де і як живуть. Катя і Юрій провели екскурсію по своєму будинку в закритому котеджному селищі.

Їх сімейне гніздечко розташовується під Києвом на Обухівській трасі в котеджному містечку «Сонячна долина» в селі Романків, пише "1 хвилина". Вартість будинків тут сягає 13-42 мільйонів гривень. У цьому ж селищі живуть і ще дві зірки української естради Настя Каменських та її чоловік Потап.

Господарі продемонстрували двір і інтер'єр сімейного гніздечка. Катя Осадча розповіла і навіть похвалилася басейном на задньому дворі, у дворі і на ділянці біля будинку багато зелені. Тут сім'я проводить вільний час.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Всередині будинку є все необхідне для комфортного життя сім'ї. Родзинкою стали приглушені відтінки тканин і стін. Світлі меблі, білі стіни і вікна в підлогу-вітальня. Крім того, у вітальні є камін з відкритим вогнем.

Особливу увагу Катя Осадча приділила кухні. Тут також господиня вибрала світлі відтінки меблів і аксесуарів для інтер'єру. Білі меблі і техніка створюють затишок і легкість.

Нагадавши, Знай писав, що Тіна Кароль за лаштунками осідлала Юрій Горбунова. Про те, що відбувається дізналися завдяки публікації фото. Співачка вирішила сісти на коліна до колишнього партнера по шоу"Танці з зірками". Вона в Білій пишній сукні здивувала Горбунова поведінкою.

Також Знай повідомляв, що Катя Осадча показала, в якому образі буде вести черговий ефір своєї авторської програми. На фото Осадча позує в якомусь приміщенні. На обличчі зірки сяє широка посмішка. На дружині Юрія Горбунова можна побачити довге чорне плаття.

Неданво Знай передавав, що Горбунов і Осадча розповіли, як знімалися в українському кіно і навіть похвалилися фото в білосніжних вбранняхх.