У Тернополі невідомі отруїли улюбленицю мешканців багатоквартирних будинків-собаку. Тварина жила у дворі в районі Бам у Тернополі.

Мешканці багатоповерхівок стежили за собакою. Її стерилізували, годували і навіть побудували будку. Про подію розповів тернополянин Андрій Боднарчук на своїй сторінці в Facebook.

Чоловік написав, що собака Аза жила у дворі його будинку. Для неї сусіди побудували будку і підгодовували. Тварина була абсолютно нешкідливою і розумною. Чоловік з жалем констатував, що у когось піднялася рука на тварину.

Андрій Боднарчук розповів, що його сусідка за власні кошти водила тварину у ветеринарну клініку і стерилізувала її. Аза ніколи не гавкала без причини, тому заважати нікому не могла.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Чоловік зазначив, що сьогодні Азу хтось отруїв. Він висловив надію, що винуватцям трагедії воздасться по заслугах.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Запоріжжі від отрути на вулиці постраждала домашня собака. Власник тварини розповів, що підопічному стало різко погано, піднялася температура. Господиня пса розповіла, що тварину насилу вдалося врятувати.

Також Знай писав, що в Івано-Франківську триває розслідування щодо масового цькування собак кількома тижнями раніше, проте поліція досі не знайшла винних.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі знову від рук нелюдів страждають тварини. Отрута і гострі осколки ховають в ласощі і такі "сюрпризи" розкидають по місту. При цьому правоохоронці не реагують на порушення законодавства.