На Волині на шматки розвалився Горохівський психоневрологічний інтернат. Тепер персонал добирається на роботу через руїни. Подробиці аварії дізнавалися журналісти програми "джедаї" на каналі 2+2.

Працівники інтернату переконують, що про можливу аварію вже давно попереджали, але їх ніхто не чув.

"Ще з 2009 року є технічний висновок будівлі, де коротко і чітко було зазначено, що йде руйнування цього об'єкта, і потрібно робити ремонт», - розповідає Директор інтернату Юлія Ковальчук.

Але роками гроші на реставрацію не виділяли. Ремонтні роботи почали робити тільки два тижні тому, але було вже пізно. У момент обвалу в установі перебувало 115 пацієнтів і чотири працівники. Дивом ніхто не постраждав. Персонал почув потріскування і вчасно вивів людей з будівлі.

В управлінні капітального будівництва впевнені, що в обвалі винні будівельники, які під час будівництва заощадили на металі.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Зараз місцева влада шукає мільйон гривень на ліквідацію наслідків і 4 млн на відновлення зруйнованої частини лікарні. Пацієнти тим часом чекають ув'язнення працівників ДСНС в іншому крилі аварійної будівлі.

Нагадавши, Знай повідомляв, що 18 жовтня, Харків потряс потужний вибух - там підірвали Старий елеватор. Будова знаходилася біля Південного вокзалу в місті. Руйнування будівлі було контрольованим.

Також Знай писав, що у Чернівцях будівля ратуші тріщить по швах. В аварійному стані знаходяться частини будівлі, які дають можливість побачити місто з висоти пташиного польоту.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві стіна впала на робітника. Інцидент стався в Печерському районі столиці.