На виїзді з Тернополя сталася смертельна ДТП за участю кількох автомобілів.

Читайте Знай в Google News!

Про подробиці події розповідає видання "20 хвилин".

Повідомляється, що інцидент стався вранці на виїзді з Тернополя з боку Шляхтинців. За інформацією від читача стало відомо, що в ДТП постраждало кілька легкових автомобілів і фура – останню винесло в кювет.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

На опублікованому відео можна помітити, що в інциденті постраждало мінімум 4 автомобілі. Два легковики розбиті вщент. На місце події прибуло кілька бригад швидкої допомоги та рятувальники.

За інформацією від заступника начальника відділу комунікації ГУНП в області Андрія Василика стало відомо, що в аварії брало участь 4 автомобілі. Водій легковика Skoda загинув на місці. Ще трьох людей госпіталізували.

"Одна людина госпіталізована в Обласну університетську лікарню. Також в аварії постраждала вагітна жінка. Її доставили в Тернопільський перинатальний центр. Більше інформації поки немає, оскільки лікарі тільки повернулися з місця аварії", - говорить старший лікар зміни Вікторія Андріуца.

У Тернопільському перинатальному центрі підтвердили інформацію про вагітну дівчину. Вона знаходиться на 29-30 тижні вагітності. На даний момент їй проводять всі необхідні обстеження. Про стан плода і самої дівчини поки нічого не відомо.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Тернополі жінка травмувала доньку за допомогою консервної банки.

Як повідомляв портал Знай.иа, на Волині на шматки розвалився Горохівський психоневрологічний інтернат. Тепер персонал добирається на роботу через руїни.

Також Знай.иа писав, що в одній з маршруток у Тернополі п'яний чоловік почав викручувати руки кондуктору.