У Тернопільській області стався курйозний випадок з некур'єзними наслідками: п'яна мати кинула доньці в голову банкою з консервацією, через що остання була госпіталізована з різними ушкодженнями.

Читайте Знай в Google News!

Про подробиці події розповідає прес-служба Центру екстреної медичної допомоги Тернопільської області в Facebook.

Повідомляється, що в неділю, 29 грудня, о 16:17 бригада швидкої допомоги здійснила виїзд на вулицю К.Савури в Тернополі. 29-річна пацієнтка поскаржилася лікарям на сильні головні болі і непритомність.

Як вдалося з'ясувати, її мати, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, зарядила дочки по голові банкою з консервацією. Обидві жінки стверджують, що це сталося випадково.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Однак, снайперський кидок матері пройшов не без наслідків: у дівчини діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забійну рано скроневої області голови. Після огляду та надання першої медичної допомоги, бригада медиків госпіталізувала постраждалу в міську лікарню швидкої допомоги.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що стало відомо про молодого жителя Тернополя, який зараз проходить реабілітацію після ДТП. Він заново вчиться жити.

Як повідомляв портал Знай.иа, Тернопільський ресторатор підхопив коронавірус і розповів про зміни психіки.

Також Знай.иа писав, що 32-річний тернополянин 7 років бореться з вічем, проте не опускає рук і допомагає іншим людям впоратися із захворюванням.