Депутат від Партії "Голос" з Тернополя Андрій Шараскін розповів, як змінилося його життя після потрапляння до парламенту. Про це стало відомо з шоу "Рандеву з Яніною Соколовою" на платформі YouTube.

Повідомляється, що колишній учасник війни на Донбасі, член загону "Кіборгів" Андрій Шараскін розповів, як змінилося його життя після потрапляння в партію "Голос" і проходження в Парламент.

Читайте Знай в Google News!

Перш за все Шараскін розповів, що те, що відбувається у Верховній Раді відрізняється від того, що по5казивают по телевізору.

"98% того, що відбувається під "куполом" - це для телевізора. Насправді процеси, які там відбуваються, і та картинка, і це можна побачити по виступах, по іншому, по відношенню депутатів до виступаючих і по їх демонстрації ставлення до вищого законодавчого органу країни: від форми одягу до поведінки і... висновок у мене один — це все робиться виключно для того, щоб потім нарізати і транслювати або в телевізор, або в соцмережах." - сказав Андрій Шараскін.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Андрій Шараскін, кадр з інтерв'ю з Яніною Соколовою: YouTube
Андрій Шараскін, кадр з інтерв'ю з Яніною Соколовою: YouTube
Андрій Шараскін, кадр з інтерв'ю з Яніною Соколовою: YouTube

Також депутат "Голосу" розповів про з0адання, які візьме на себе у складі Верховної Ради. Серед них питання національної безпеки і оборони, питання просування традиційних християнських цінностей і антиалігархічні законопроекти.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Хмельницьку ОДА очолила дружина скандального депутата Лабазюка

Як повідомляв портал "Знай.uа", Пінчук отримає 2 млрд грн ексклюзивної знижки від влади

Також, "Знай.uа" писав, що психолог пояснив дивацтва Зеленського