Відомий український співак Павло Зібров розповів про проміжок життя, коли він був без вусів. Таке було всього два рази.

Таким чином, повідомляється, що після консерваторії він був призваний в лави Радянської Армії, на той момент йому було 21.

Тоді, всіх поголили, і збрили вуса. Павло Зібров страшно переживав через це, так як було незвично, і страшно.

Другий раз сталося це практично 15 років по тому. У 35 років його дружина поїхала до батьків, і Павло залишився один в столиці на пару днів. І ось, на Старий Новий рік він вирішив, що потрібно було оновитися, і знову стати молодше.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На вокзалі, коли він поїхав зустрічати Марину з поїзда, вона його не впізнала, і навіть відкинула руку. Пройшовши кілька метрів, вона зрозуміла, що десь бачила цього молодого чоловіка, і почала кричати, тому що їй подобалися його вуса.

Ось так, Павло Зібров спав півтора місяці на кухні, поки знову не відросли вуса.

Співак вважає, що вуса-зв'язок з космосом, і якщо їх прибрати, то пропаде весь талант, жінки будуть обходити стороною, а гроші і зовсім підуть.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, супермодель Алла Костромічова показала, як стати найбажанішою жінкою

Як повідомляв портал "Знай", кулінари-аматори "МастерШеф" годували Тіну Кароль, хто не зміг вразити артистку вишуканим смаком і поїхав додому

Також, "Знай" писав, Кіркоров наплював на карантин і вийшов світити своїм радаром в люди: "Коля, піди”