Стало відомо про те, що співробітниця ветеринарної клініки викинула кота на вулицю. Але, гроші за утримання взяла.

Таким чином, повідомляється, що такий випадок стався в Тернополі. Співробітниця однієї з ветеринарних клінік взяла хворого кота на утримання, а потім викинула його на вулицю.

Про страшний інцидент розповіла журналіста Світлана Мичко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Повідомляється, що шахрайка взяла гроші від постраждалої на лікування тварини, а потім цинічно викинула його на вулицю.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Журналістка знайшла цього кота напівживим біля свого будинку, і вирішила вилікувати в місцевому зооцентрі під назвою «Тритон». Там їй і "пощастило" познайомитися з цією жінкою.

У Тернополі жінка викинула кота на вулицю, фото: скріншот публікації
У Тернополі жінка викинула кота на вулицю, фото: скріншот публікації

Журналістці потрібно було поїхати у відрядження, тому, вона вирішила віддати кота в клініку на платну перетримку, але, співробітниця ветклініки, почувши це, запропонувала за ці ж гроші взяти його додому, тільки там він не буде сидіти в клітці. Природно, що такій пропозиції зрадів би кожен.

Ніяких підозр до Мар'яни Токмакової (так звуть цю працівницю) не виникло, тому на наступний день вона віддала кота, і відразу заплатила за тиждень вперед.

Весь час вони листувалися в соціальних мережах, де дівчина писала, що з котом все добре, а за день до повернення, вона повідомила, що хоче залишити кота собі, так як всій родині він дуже сподобався.

Світлана була безмежно щаслива такій звістці, але, тривало це недовго.

За кілька днів до зустрічі, Мар'яна написала, що звільняється за сімейними обставинами, і перестала відповідати на смс і дзвінки.

Через 10 днів, Світлана Мичко випадково побачила в інтернеті фото того нещасного котика з повідомленням, що його знайшли на вулиці недалеко від Рєпіна, 16. Саме там "живе" Мар'яна.

Нагадаємо, раніше На Київщині шкуродерка роками знущалася над хвостатими, гора трупів у квартирі: "залишала без води і їжі"

Як повідомляє портал Знай У Запоріжжі судитимуть шкуродера, який угробив таксу-п'яний викинув з вікна

Також Знай писав, що У Дніпрі голодних малюків годують отруєним хлібом, лиходіїв шукають усім містом