У мережі з'явився простий рецепт намазки з сала. Це смачна страва зможе стати відмінним доповненням до Вашого столу.

Таким чином, повідомляється, що рецепт дуже простий. Вам знадобиться:

  • Сало;
  • Часник;
  • Солі;
  • Перець;
  • Копчена паприка;
  • Сушений уроп.

Смачна намазка з сала, фото: Facebook
Смачна намазка з сала, фото: Facebook

Все додається за смаком. Перераховані вище інгредієнти просто перебиваєте в блендері, і все, ваша намазка готова до столу.

Залишається лише помістити її на багет. На все йде не більше 10 хвилин, а смак повітряний, як хмарка.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Смачна намазка з сала, фото: Facebook
Смачна намазка з сала, фото: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, запечена картопля по-турецьки: ця страва вразить в саме серце навіть самого розбалуваного гурмана. Картопля за цим рецептом виходить дійсно Божественною. Зверху блюдо приваблює запеченої ароматною скоринкою, а всередині - ніжною картоплею.

Як повідомляв портал "Знай", шоколадні цукерки з арахісовою пастою: простий рецепт шалено смачного ласощі. Такі цукерки шалено смачні, проте калорійні. В одній шоколадній цукерці з арахісовою пастою міститься близько 90 ккал.

Також "Знай" писав, ожиновий десерт з шоколадним бісквітом від судді "Майстер Шеф": справжня магія на вашій кухні. Суддя кулінарного шоу "Майстер Шеф" Ектор Хіменез-Браво поділився рецептом ожинового флану з шоколадним бісквітом. Знаменитий кухар пообіцяв неймовірний смак і навіть трохи магії.