Стало відомо про те, що в Тернопільській області сімейний лікар обслуговує відразу 8 сіл. Важка робота, яка рятує життя.

Таким чином, повідомляється, що сімейний лікар Андрій Філюк, який проживає в Лановецькому районі міста, має відразу 1804 пацієнта, а також обслуговує 8 сіл.

Лікар з Тернополя, фото: суспільне
Лікар з Тернополя, фото: суспільне

Для того, щоб врятувати комусь життя, або ж просто надати якусь допомогу, чоловік може проїхати близько ста кілометрів за день.

Про це повідомляє Інформаційний портал Суспільне.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Робочий день Андрія починається з того, що він виїжджає до пацієнтів. Ось, наприклад в день написання цього сюжету, він їхав з Вишгородка в Вербовець. Це близько дев'яти кілометрів.

До того як почав працювати, у нього не було машини, але, довелося адаптуватися. Робочий графік сильно змінився після того, як коронавірус прийшов в Україну.

Доводиться працювати до 12 ночі іноді, так як роботи додалося, а в 9 ранку знову вставати, рятувати людей.

Іноді буває навіть таке, що під час огляду пацієнта йому телефонують по 12 осіб на годину. У день-приблизно 40 дзвінків.

Працює Андрій по 10 годин на день, а як тільки з'являється вільний час-пише вірші. Якесь нічне захоплення. Всі враження за день, всі думки-воно відображається у віршах чоловіка.

Раніше повідомляли, локдаун під Новий Рік: які обмеження чекають українців на свята, повний список.

Як повідомляв Знай, тисячі українців не можуть домогтися узаконеної президентом "ковід-допомоги – - як отримати" бонуси".

Знай писав, харків'яни масово звертаються до лікарень, і це не коронавірус: "під загрозою пенсіонери".