У Тернопільській області засудили жінку, яка захотіла інтимної близькості з 14-річним підлітком.

Детальніше про це розповідає видання "Головна".

Повідомляється, що інцидент стався в місті Бережани Тернопільської області. Безробітна місцева мешканка захотіла інтимного зв'язку з 14-річним хлопцем. Незважаючи на те, що все відбувалося за обопільною згодою, про це дізналася мати підлітка і повідомила про розпусницю в поліцію.

В ході судового засідання жінка повністю визнала свою провину, щиросердно розкаялася і пообіцяла більше не спокушати підлітка до тих пір, поки він не досягне віку сексуальної згоди. Суд засудив обвинувачену до трьох років позбавлення волі з дворічною відстрочкою.

Нагадаємо, що поліція розшукує чоловіка, який бензопилою розрізав дерева в центрі Тернополя. З місця злочину він зник. До співробітників Тернопільського відділення поліції прийшло повідомлення від Державної екоінспекції про те, що на вулиці танцюриста невідомий порізав дерева і втік. Це було зафіксовано жителем будинку поблизу.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.иа, у Тернопільській лікарні одну з пацієнток обікрав невідомий. Зловмисник незаконним шляхом проник в одну з лікарень міста. Чоловік зайшов до Палати та викрав жіночу сумочку з документами та грошима.

Також Знай.иа писав, що на Тернопільщині неповнолітній хлопець протягом року обкрадав будинки колишніх односельців. Частину краденого хлопець встиг реалізувати, частину здав на металобрухт, а те що залишилося – правоохоронці вилучили.