Уродженець Тернополя Олег Кривий посів 6-місце на легендарному змаганні "Містер Олімпія" у категорії 212 (фунтів – ред.) і менше".

Відповідні кадри опублікувало видання "NPC News Online".

У п'ятницю, 18 грудня, завершився легендарний міжнародний турнір "Містер Олімпія" в категорії "212 Olympia" (вага спортсменів менше 212 Фунтів або 96 кг), в якому виступив тернополянин Олег Кривий. Спортсмен їздив на змагання вже вдруге, посівши минулого року 13-е місце.

Цього року Олег Кривий пройшов кваліфікацію на "Містер Олімпія" в турнірі "Європа Про" в жовтні в Іспанії, де посів 2-е місце. Всього в категорії "212 Olympia" отримали право виступати 18 спортсменів, з них 10 – з США. Крім кривого також були: лівієць, іспанець, румун, японець, 2 корейця і атлет з Кувейту.

Олег Кривий / фото: Jeff Binns
Олег Кривий / фото: Jeff Binns

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Перші 3 місця в категорії дісталися спортсмену США Шону Клариду, лівійцю Гарньї і американцеві Пітерсону. Олег Кривий же зайняв 6 позицію, випередивши іспанського спортсмена Фріаса (неофіційного чемпіона Європи, якому українець програв у жовтневих зірвенованиях). Уродженець Тернополя зайняв найвищу позицію в даній категорії серед українських спортсменів за весь час.

Відомо, що турнір "Містер Олімпія" бере свій початок ще в 1965 році. Здебільшого перемогу отримували американські спортсмени, а також легендарний австрієць Арнольд Шварценеггер – герой нескінченної кількості голлівудських фільмів і губернатор Каоліфорнії.

Олег Кривий / фото: Jeff Binns
Олег Кривий / фото: Jeff Binns

Нагадаємо, що чемпіон Європи з футболу 1960 року у складі збірної СРСР Віктор понеділок пішов з життя у віці 83 років.

Як повідомляв портал Знай.иа, Львівська спортсменка виграла бронзу на чемпіонаті Європи з велоспорту.

Також Знай.иа писав, що діти з Тернопільщини вибороли медалі та нагороди на турнірі з боксу.