У місті на Тернопільщині бродить зграя агресивних бродячих псів. Про це розповіла місцева мешканка Таня Галба на сторінці "Заліщики Online"у соцмережі Facebook.

Жінка розповіла, що в місті Заліщики бродить зграя агресивних собак, які нападають на людей. При цьому, вона також стала їх жертвою.

"Завжди любила тварин, але ніколи не думала, що мені доведеться потрапити в неприємну ситуацію з неадекватною зграєю агресивних собак. На щастя, найбільший з них тільки зловив мене за ногу, стиснувши її зубами. Добре, що не дійшло до крові, відкритих або рваних ран. Але ситуація могла бути зовсім інший стрес, який я пережила описати складно." - написала Таня Галба.

Жінка підкреслила, що їй пощастило і задалася питанням, що робити в ситуації, коли поруч йде маленька дитина. Після цього вона звернулася до місцевої влади з проханням вирішити дану ситуацію і убезпечити жителів міста.

Також Таня Галба звернулася і до зоозащіьнікам з проханням не звинувачувати людей в агресивній поведінці тварин і знайти вихід з ситуації, що склалася.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"У нас все змінюється, але бродячі собаки залишаються. Заздалегідь прошу "зоозахисників" подумати, як вирішити цю ситуацію, а не писати про те, що люди самі винні, тому що їх викинули, що собаки голодні і тому злі. Подумайте, якби на вас, вашу дитину або старшого родича накинулися собаки" - додала Таня Галба.

Публікація Таня Галба: Facebook Заліщики online
Публікація Таня Галба: Facebook Заліщики online

Нагадаємо, що львівських котів чекає велике переселення

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпрі рятують змученого лебедя

Також, "Знай.uа" писав, що київські кози причепурилися до свята і окупували головну ялинку