Стало відомо про те, що в Тернополі випало багато снігу. Городяни зможуть відчути всю атмосферу Нового року.

Тернопіль засипало снігом, фото: Галас
Тернопіль засипало снігом, фото: Галас

Таким чином, повідомляється, що в мережі навіть почали жартувати, що очен несподівано було побачити сніг у Тернополі, в грудні того місяця. Почав падати він у вівторок, 22 грудня після 21:00.

Тернополь засыпало снегом, фото: Галас
Тернополь засыпало снегом, фото: Галас

Тим часом співробітники комунальних служб вже почали очищати центральні вулиці міста, і посипати їх піском. Обробили ще не всі ділянки дороги, і залишається досить слизько, і автомобілі заносить.

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Тернопіль засипало снігом, фото: Галас
Тернопіль засипало снігом, фото: Галас

При цьому, примітно, що в область прийшло потепління, як і на всю Західну Україну. В середньому температура повітря складе 5-7 градусів тепла. Ось у Тернополі, в цей день буде +3 - +5.

Тому, сніг надовго не затримається, і вже незабаром розтане. Така ситуація зараз практично по всій Україні, в середньому температура на вулиці 4-5 градусів тепла.

Нагадавши, погода на Новий рік готує українцям сюрприз під шампанське і Олів'є.

Як повідомляв портал Знай, "підкорювачка Андріївського узвозу в ожеледь стала зіркою, поки її мама плакала. Марія Моїсеєнко виявилася гімнасткою і знала, як правильно падати

Також портал Знай писав, що зима в Україні в найближчі кілька років буде теплою і безсніжною, заморозки стануть справжньою рідкістю.