Студентка з Тернополя стала переможницею щорічного змагання серед військових лікарів дівчат"Берегиня в погонах – 2020".

Детальніше про це розповідає "Армія інформ".

Цього року традиційний конкурс серед жінок-військових медиків "Берегиня в погонах – 2020" пройшов у місті Хмільник Вінницької області. У ньому взяла участь і здобула перемогу студентка факультет підготовки військових лікарів Української військово-медичної академії, молодший лейтенант медичної служби Анастасія Гілевич.

Анастасія Гілевич / фото: Дмитро Юрченко
Анастасія Гілевич / фото: Дмитро Юрченко

За інформацією видання, в 2014 році Анастасія почала вчитися в Луганському медичному вузі, однак, коли в місто прийшли бойовики, їй довелося бігти, прихопивши з собою лише улюблену книгу і документи. Отримати професію мрії дівчина змогла вже в Тернополі, проте відтоді вона вирішила бути не просто лікарем, а ще й військовим.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Примітка: конкурс "Берегиня в погонах" проводять ще з 2017 року. Цього року його провели в кілька етапів. Перший-онлайн-голосування, на яке свої заявки відправили понад 800 дівчат-медиків. За результатами першого туру до фіналу пройшло 19 конкурсанток, однак на вирішальне змагання до міста Хмільник змогли приїхати не всі – лише 11 з них.

Нагадаємо, що гімнастка з Тернополя перемогла на чемпіонаті Європи зі спортивної гімнастики.

Як повідомляв портал Знай.иа, уродженець Тернополя Олег Кривий посів 6-місце на легендарному змаганні " Містер Олімпія "у категорії"212 (фунтів – Ред.) і менше".

Також Знай.иа писав, що у мережі розповіли про життя загиблого героя з Тернопільщини Ореста Квача.