Стало відомо про те, що в пожежній частині Херсона оселилися коти. Тепер це їх новий будинок.

Таким чином, повідомляється, що Бодя і Володя знайшли будинок в 14 частині Корабельного району. Пожежники розповідають, що своє проживання та харчування вони відпрацьовують тим, що теж рятують людей. Журналісти інформаційного порталу «Суспільне» познайомили країну з підопічними рятувальників.

Для котів Боді і Володі це буде перший Новий Рік. Вони поводяться абсолютно спокійно, і навіть ще жодного разу не звалили ялинку. Хоча, один з них вже спробував ялинкові іграшки на смак.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Рятувальники розповідають, що спочатку з'явився Бодя, а потім, через тиждень принесли і його брата. Володя трохи менше і спокійніше за характером. Для співробітників коти ніби якийсь антистрес.

Робота така, що вони приїжджають до людей, у яких сталося горе, багато негативу накопичується, і потрібно якось відновити емоційну енергію.

Так як вони практично ідентичні, їм придбали різнокольорові Нашийники, щоб розрізняти.

Апетит у них хороший. Бодя любить рибу, а улюблений обід Володі - сухий корм.

Нагадаємо, раніше пекельний вогонь мало не перетворив свиней на шашлики: "Ферма палає!".

Також портал Знай писав, що Під Києвом арматура випала з вантажівки і проткнула легковик з людьми, очевидці посивіли: "як у фільмі жахів".

Також портал Знай писав, що У Хмельницькому дірява труба перетворила багатоповерхівку на аквапарк-води по коліно.