На вокзалі Тернополя оселилася бабуся, яку син вигнав з дому. Про це розповіли у виданні "Galas".

Мешканка Тернополя Наталія Колодій у соцмережі Facebook повідомила, що на залізничному вокзалі міста живе бабуся, яку з дому вигнав власний син.

Жінка розповіла, що бабуся живе на вокзалі майже тиждень і їй нікуди йти. У публікації вона попросила не засуджувати сина, а допомогти старенькій знайти житло.

"Бабуся з понеділка тут "живе". Ну як живе, сидить ночами. Син вигнав з дому. Бабуся Добра, поки я сиділа чекала поїзд, понадавала мені хліба з майонезом з Карітасу... Пишу не для засудження сина, а щоб хтось щось порадив або допоміг. Зараз до суботи вона тут, тому що нікуди діватися" - написала Наталія Колодій.

До публікації вона додала кілька фотографій пенсіонерки, яка опинилася в безвихідній ситуації і змушена тулиться на вокзалі.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

У Тернополі пенсіонерка живе на вокзалі: Galas
У Тернополі пенсіонерка живе на вокзалі: Galas
у Тернополі пенсіонерка живе на вокзалі: Galas

Нагадавши, ПриватБанк відібрав у дніпрянки пенсію за неіснуючий борг: "на вашій карті-жирний нуль"

Як повідомляв портал "Знай.uа", чернівчан віддали під суд через несправжній Туалетний папір: "як в очі людям будете дивитися?"

Також, "Знай.uа" писав, на Закарпатті знайшли розгублену пенсіонерку, нічого не пам'ятає: "родичі, знайдіться!"