Відома українська телеведуча Ольга Фреймут має велику аудиторію шанувальників, які створюють її фан-сторінки в соцмережах, де діляться цікавими публікаціями та висловлюваннями зірки. Цього разу, на сторінці "freimuteam" у соцмережі Instagram вирішили підбадьорити всіх, хто знаходиться в поганому настрої через життєві обставини.

На фан-сторінці Ольги Фреймут опублікували фотографію телеведучої і поділилися мотивуючим висловлюванням для людей в складних життєвих обставинах.

Так, на чорно-білому фото можна побачити Ольгу Фреймут, яка одягнена в темну сукню в білу цяточку і позує перебуваючи серед натовпу людей.

У підписі до публікації автори звернулися до людей, які зіткнулися з життєвими труднощами із закликом не здаватися і завжди рухатися вперед.

"Я вас просто заклинаю: у всіх у нас є життєві біди – хворіють друзі, вмирають родичі, бідність – це все дуже тимчасово, не дозволяйте біді і трагедії вас зупиняти, намагайтеся, щоб це навпаки давало вам сили. Насолоджуйтесь собою в момент відчаю. Подивіться, який ви: хлюпик або сильна людина. Будьте сильною!"- зазначено в публікації freimuteam.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Публікація freimuteam: Instagram
Публікація freimuteam: Instagram
публікація freimuteam: Instagram

Нагадавши, Полякова стала свідком у Тіни Кароль і Дана Балана, унікальні кадри змусять повірити в любов

Як повідомляв портал "Знай.uа", Віра Брежнєва осяяла зимові Сутінки посмішкою, а її відправили народжувати: "Відфутболити клімакс"

Також, "Знай.uа" писав, Льоша з "Холостячки" розповів в пост-шоу, як пережив відмову Мішиної: "Всю любов я віддав"