Поліцейські знайшли тіло раніше зниклого тернополянина. Про це розповіли у виданні "20 хвилин".

35-річний Володимир Хавалко зник у ніч з 30 на 31 Жовтня. Чоловік вийшов з дому в селі Теофіпілка Козівського району близько 22: 00 і відтоді його ніхто не бачив.

Рідні чоловіки повідомили в поліцію про його зникнення. Правоохоронці разом з місцевими жителями і родичами Володимира приступили до його пошуків, проте знайти зниклого не вдалося.

Визначити місце розташування чоловіка по телефону не представлялося можливим, оскільки він залишив його вдома, як і гаманець. Поліцейські припускали, що чоловік міг втратити пам'ять або вчинив самогубство.

Володимира Хавалко 13 Грудня виявив місцевий житель у лісосмузі між селом Плотича та Плоске Козівського району. Тіло чоловіка без ознак життя висіло на дереві.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Пізніше поліцейські підтвердили, що смерть чоловіка настала через самогубство. Експерти, також сказали, що на тілі не було слідів насильницької смерті, крім сліду від мотузки на шиї Володимира.

Правоохоронці перекваліфікували справу з " Зниклий безвісти "в умисне вбивство з позначкою"самогубство".

Володимир Хавалко, фото: 20 хвилин
Володимир Хавалко, фото: 20 хвилин
Володимир Хавалко, фото: 20 хвилин

Нагадавши, у Києві зник школяр у чорному, батьки благають про допомогу: "скаржився на уроки"

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Прикарпатті розшукують пенсіонера з татуюванням жінки на передпліччі: "де ти, Татко?"

Також, "Знай.uа" писав, що під Дніпром третій тиждень розшукують маму двох малюків, шансів все менше: "обнишпорили всю область"