Стало відомо про те, що помер учасник бойових дій. Чоловікові з Тернопільської області було всього 38 років.

Таким чином, повідомляється, що це велика втрата для всієї Тернопільської області. 38-річний військовий, Володимир Прокопчук помер у вівторок, 29 грудня.

Народився він у Зборівському районі села Грабківці. На сторінці місцевої районної державної адміністрації у соціальній мережі Facebook повідомили про це трагічну новину.

Що саме послужило причиною смерті - не повідомляється.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що незважаючи на оголошений "режим тиші", на Донбасі продовжують гинути українські військові. В цілому, з дня оголошення "повного всеосяжного перемир'я" 27 липня, на Донбасі загинуло вже більше трьох українських службовців.

Нагадавши, безстрашний воїн ЗСУ отримав "бойове хрещення" прямо на День Незалежності: "Ціла батарея артилерії...". Він вважає, що це справа для справжніх чоловіків.

Як повідомляв портал Знай, після Нового року хліб для українців стане " золотим": скільки коштуватиме буханець. Хліб в Україні подорожчає на початку 2021 року.

Чому подорожчає хліб пояснив генеральний директор Асоціації "Український клуб аграрного бізнесу" Руслан Сластьон.

Також "Знай" писав, крилаті піхотинці ЗСУ підкорили небо: в ООС показали дивовижні кадри. Воїни-десантники продовжили виконувати планову програму стрибків з парашутом