Стало відомо про те, що в Тернополі напередодні Нового року в магазинах величезні черги. Городяни бояться зустріти свято на касі супермаркету.

Таким чином, повідомляється, що жителі Тернополя змушені годинами стояти в черзі за ікрою і рибними продуктами. Ролики з величезною чергою з'явилися в мережі. І при цьому, варто відзначити, що це за день до Нового року, 30 грудня.

Місцевий житель Тарас Грищук говорить про те, що вони з дружиною і маленькою дитиною приїхали за продуктами, щоб встигнути все купити до свят. Новий рік у них пройде без гостей.

Але, коли вони побачили чергу, то зрозуміли, що або взагалі нічого не будуть купувати, або ж доведеться їхати в інший магазин, так як стояти величезну чергу з піврічною дитиною зовсім не круто.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Інша мешканка Тернополя розповідає, що спеціально взяла вихідний на 30 грудня, щоб підготуватися до свят, але, як виявилося, такої ж стратегії дотримується половина міста.

Людей не злякав навіть коронавірус, і карантинні обмеження.

Раніше повідомляли, українським пенсіонерам під ялинку: як у 2021 році зміняться суми головних виплат.

Як повідомляв Знай.иа, зліт податків і нові субсидії: у Мінсоцполітики розповіли про долю держвиплат на 2021 рік.

Знай.иа писав, підвищення і перерахунок пенсій в Україні: міністр Лазебна розповіла, коли і як зміняться виплати.