Стало відомо про те, що українець перетворив старенький ГАЗ-66 на брутальний позашляховик. Він його зробив самостійно.

Таким чином, повідомляється, що житель міста Збараж, що в Тернопільській області, Юрій Кордупель побудував повнопривідний позашляховик на базі автомобіля ГАЗ-66. Проект " Україна обійшовся чоловікові приблизно в 700 тисяч гривень, а будівництво зайняло два з половиною роки.

Ідея створення такого проекту з'явилася після того, як один з покупців його старого автомобіля запропонував поміняти його на ГАЗ-66.

У процесі Реформації автомобіля, Юрій повністю змінив і перефарбував кузов, а також встановив спеціальний капот.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Нову решітку радіатора і пару оригінальних дверей, які відкриваються проти руху автомобіля.

Салон вийшов на сім місць, і оброблений світло-коричнево й штучною шкірою.

Допомагає справлятися з бездоріжжям двигун з Mercedes, потужністю 150 кінських сил. Він здатний розігнатися до 90 кілометрів на годину.

Нагадаємо, що у Києві помітили унікальний ретрокар 1968 року, на такому каталися тільки рок-зірки і президенти

Як повідомляв портал "Знай", у Харкові засікли унікальний колекційний BMW

Автомобіль, який заїхав на вулицю студентську, мав прекрасний, доглянутий вигляд, нові шини і нові диски. Він відразу привернув увагу перехожих.

Також, "Знай" писав, що у Києві помітили гламурну "малятко" в рожевому

Вельми оригінальне рішення, щоб привернути увагу оточуючих. Місцеві роблять поруч з автомобілем Фотографії для соціальних мереж.