Стало відомо про те, що на Донбасі помер український військовий. Перші подробиці про трагедію.

Таким чином, повідомляється, що на Донбасі помер український військовий Іван Остапович, який родом з Рівненської області. Про це повідомив представник оперативного командування «Захід» Валерій Басаліга.

За його словами причиною смерті назвали гостру серцеву недостатність.

Загиблий український військовий, фото: соціальні мережі
Загиблий український військовий, фото: соціальні мережі

Відомо, що загиблий був родом із села Бережки, що на Рівненщині. Смерть настала в суботу, 9 січня, приблизно о 19: 30 в пункті постійної дислокації.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Привезуть тіло українського захисника на батьківщину в середу, 13 січня.

Три порушення режиму повного і всеосяжного припинення вогню було зафіксовано в районі проведення операції Об'єднаних сил за добу, 9 січня.

Раніше повідомляли, львів'яни везуть на Донбас Різдво, герої чекають: "любов і 7 тисяч вареників".

Його головна місія полягає в тому, щоб принести дух Різдва і Нового року в окопи, принести позитив бійцям, адже їм це необхідно Чи не більше всіх.

Як повідомляв Знай.uа, бійці ЗСУ стали свідками справжнього різдвяного дива на Донбасі: "у важких боях...".

Спецназівці які зараз дислокуються в районі проведення операції Об'єднаних сил, неймовірно раді таким подарункам, які дають їм енергію і впевненість. Адже є за що боротися, пам'ятаючи про щирі теплі слова малюків.

Знай.uа писав, Різдво Христове на Донбасі: захисники України з ранку до вечора під обстрілом.