Стало відомо про те, що у Тернополі чоловік не зміг придбати антисептик у супермаркеті. Всьому виною карантинні обмеження.

Таким чином, повідомляється, що в Тернополі чоловік прийшов до супермаркету для того, щоб придбати антисептик для рук, адже це та річ, яка так вкрай необхідна під час карантину.

І ось, виявилося, що даний товар може продаватися в зв'язку з обмеженнями через поширення коронавірусу. Виходить, що заборонили продавати те, що необхідно для того, щоб знизити ризик заразитися. Логіки тут мало.

Антисептик для рук, фото Pxhere
Антисептик для рук, фото Pxhere

Варто відзначити, що з 8 січня в Україні ввели локдаун, триватиме він до 24 січня.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

І ось, українці зіткнулися з проблемою. У супермаркеті вони не можуть придбати не продовольчі товари в супермаркеті, за типом шкарпеток, шампунів, і як виявилося, навіть антисептиків.

Супермаркет / скріншот з відео
Супермаркет / скріншот з відео

Прем'єр-міністр України Максим Степанов відповів на обурення українців тим, що у них було достатньо часу на те, щоб зробити це заздалегідь.

Умови локдауну, Кабінет міністрів України
Умови локдауну, Кабінет міністрів України

Міністр додав, що Онлайн людина все ще може купити шкарпетки і футболки і зазначив, що йому теж не подобаються карантинні обмеження.

Нагадаємо, Степанов пояснив, чим небезпечні шкарпетки на локдауні.

Як повідомляв Знай.uа, Міністр Степанов відповів на всі питання про локдаун, що заборонено і чому потрібен жорсткий карантин.

Також Знай.uа писав, що Комаровський розповів, яким тестам на коронавірус можна вірити.