Мер Тернополя Сергій Надал скаржиться на владу, а точніше на їхні неправомірні дії. Уряд змушує закрити місто на локдаун.
Таким чином, повідомляється, що Уряд України змусив Тернопільську обласну комісію не брати до уваги рішення міської комісії, і ввести карантин в місті та області в цілому.

Сергій Надал почав скаржитися на дії поліції, яка масово штрафує підприємців, які продовжують свою роботу. Центральна влада знову не почула думку Тернополян. Незважаючи на рекордно низькі показники, яких немає практично ні в якій області України, Місто змушують закритися на карантин.

8 січня було виявлено 36 випадків коронавірусної інфекції в місті, 9 числа - 27. Ці показники значно менші, ніж були восени.

Сергій Надал вже заявив, що воювати з поліцією не збирається, так як не хоче ризикувати ні людьми, ні міст. Але, незважаючи на це, місцевий очільник переконаний, що нам потрібно було брати приклад з Європи. Де саме місцева влада вирішує який карантин вводити, так як володіє набагато більшою інформацією.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, українцям заборонили купувати Шкарпетки, колготки і лампочки - у людей здають нерви: "маразм міцнішає"

Як повідомляв портал "Знай.ua", локдаун не писаний? Як Фокстрот обходить заборону і що пообіцяли покупцям

Також, "Знай.ua" писав, міністр Степанов відповів на всі питання про локдаун: що заборонено і чому потрібен жорсткий карантин