Відомий у Тернополі ресторатор Михайло Гросуляк під час відпочинку на Мальдівах виловив блакитного марліна вагою 50 кілограмів.

Рибина, що плавала в Індійському океані, трохи більше півтора метри в довжину. Кадрами неймовірно вдалої риболовлі Гросуляк поділився на своїй сторінці у Facеbook.

"Мій дідусь був вправним рибалкою, робив човни, плів сітки, ловив рибу в Дністрі. Його город сходив до самої води. Тому мій батько Василь фактично виріс на мальовничих берегах. Для діда Михайла тато був хорошим помічником. З 7 років він допомагав дідові ловити рибу із човна сітями. Дід навчив його плести сіті та управляти човном. Були часи, коли риба рятувала нашу сім’ю від голоду. Завдяки майстерності тата, який згодом і мене навчив мистецтву риболовлі, нам вдалося «триматися на плаву». Тому сьогодні в день Святого Василя, ми з родиною рибалили в пам'ять про мого батька та впіймали блакитного 50-кілограмового марліна. Фантастичну рибу, яку я не бачив до цього. Тату, надіюсь ти за нами сьогодні спостерігав та пишався" - написав Михайло Гросуляк.

Нагадаємо, раніше Під Дніпром рибалка вивудив величезних чудовиськ з зубами: "Море адреналіну!"

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Українець здолав річкового "монстра", схоже на новий рекорд: 13-кілограм справжнього хижака

Також Знай.ua писав, що у Дніпрі рибалка вивудив 12-кілограмового монстра: "тягав більше 2,5 годин"