На Тернопільщині живе дівчинка-дюймовочка з рідкісним захворюванням. Про це розповіли на порталі "Тернопіль НАЖИВО".

Повідомляється, що в селі Кальне, Тернопільської області живе дівчина Діана Стефанів, яка страждає від рідкісного захворювання — синдром Рассела-Сільвера. Наслідком цього захворювання є затримка в рості.

Так, Діана нічим не відрізняється від інших людей, крім низького, для її 18 років, зростання. Однак це не завадило їй вирости доброю, впевненою і рішучою дівчиною.

З дитинства Діана стикалася з різними проблемами. Вона вчилася в дитячому садку і в школі. Однак у неї почав різко погіршуватися зір, тому навчання довелося перенести додому.

Діані подобалося вивчення німецької мови, вона захопилася культурами країн світу і стала робити різні речі своїми руками. Пізніше дівчина полюбила вазони і квіти і доглядала за ними.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Зараз Діана виливає свої почуття на папері і у неї повно зошитів з рукописами. Дівчина пише як прозу, так і вірші. Натхнення вона черпає з прочитаних вголос мамою віршів, книг і пісень.

В даний момент на рахунку Діани Стефанів дві авторські книги- " Червоні троянди кохання "і"Мерехтливий вогник дружби".

У Діани дуже багато планів, які вона хоче здійснити, а її мама Світлана з усіх сідл надає їй підтримку. Не так давно дівчина захопилася співом, тому скоро, світ возвожно почує її першу пісню.

Діана Стефанів, фото: ternopillive.com.ua
Діана Стефанів, фото: ternopillive.com.ua
Діана Стефанів, фото: ternopillive.com.ua

Нагадавши, важке життя українця з Донбасу показали одним відео: як підліток У 44

Як повідомляв портал "Знай.uа", вагітна двійнею жінка завагітніла третім, лікарі прозріли: "Минуло 11 днів"

Також, "Знай.uа" писав, дівчина скинула 200 кілограм і показала стрункі форми, колишню пампушку неможливо дізнатися: "Розповім всім"