Стало відомо про те, що в Тернополі помер Справжній Герой України. Серце зупинилося раптово.

Таким чином, повідомляється, що помер житель міста Тернопіль, підполковник 44 окремої артилерійської бригади імені Данила Апостола - Ігор Дмитрович Стопчак.

Про це повідомили на сторінці артилерійської бригади в соціальній мережі Facebook. У повідомленні йдеться про те, що це була дійсно людина з великої літери, порядний сім'янин. До останнього був готовий захищати свій народ.

З перших днів війни він став на захист своєї Батьківщини.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Що стало причиною смерті - не повідомляється, офіційна інформація з'явиться в мережі трохи пізніше.

Прощання з чоловіком відбудеться у місті Хмельницький у залі Будинку ритуальних послуг: що за адресою Толстого, 5/1. Відбудеться це у вівторок, 26 січня з 11 до 13 години.

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому. Коли поліція зв'язалася з його матір'ю, вона відмовилася забирати сина. Правоохоронці забрали дитину з неблагополучної сім'ї.

Як повідомляв портал Знай, у Києві розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.

Також Знай писав, що у Києві розшукують безвісти зниклу Каребанюк Лику Євгенівну, 2003 року народження. Останній раз бачили 23 січня 2021 року – дівчина пішла з дому і по теперішній час не повернулася.