Стало відомо про те, що в Тернополі суд покарав жінку, дочка якої близько сорока днів не відвідувала навчальний заклад.

Таким чином, повідомляється, що протягом першого семестру дев'ятикласниця з Тернопільської області не ходила в школу без поважної причини. Вона пропустила 37 робочих днів.

Школа, скріншот: YouTube
Школа, скріншот: YouTube

У грудні минулого року співробітниками правоохоронних органів було складено адміністративний протокол на жительку села Угриньківка за те, що вона не виконувала батьківські обов'язки.

Поліція / скріншот з відео
Поліція / скріншот з відео

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На судовому засіданні мати не визнала своєї провини, і аргументувала все тим, що дитина просто не хоче ходити в школу, а змусити її це робити вона не в силах.

Суд, фото: скріншот з відео
Суд, фото: скріншот з відео

Тепер у жінки є попередження, і вона зобов'язана сплатити 450 гривень судового збору.

Чи ходить дівчина зараз в школу - не повідомляється. Канікули закінчилися, і діти знову повернулися на навчання. Під час локдауну вони могли займатися з дому, навіть не доводилося нікуди ходити.

Нагадаємо, раніше У Дніпрі затримали банду квартирних злодіїв, які скоювали крадіжки у Дніпропетровській, Запорізькій та Полтавській областях.

Як повідомляє портал Знай у Дніпропетровській області поліція затримала грабіжника, який обікрав місцевий храм. Пробравшись до церкви, зловмисник вкрав усі цінності, включаючи мікрофон, належать храму, а також кошти, які пожертвували парафіяни.

Знай писав, що У Тернопільській області поліція розшукала нахабну злодійку - обчистила молоду матір і дала драпака.