Відомий український виконавець Віктор Павлік опублікував на своїй сторінці новий пост. Фотографія була зроблена під час спільної фотосесії з дружиною Катериною Реп'яховою.

Таким чином, повідомляється що він опублікував фотографію з сірим фоном, проте підписувати ніяк він її не став, дружина лише залишила лаконічний коментар «улюблений».

Коментар під постом Віктора Павлiка, фото: скріншот
Коментар під постом Віктора Павлiка, фото: скріншот

При цьому, Катерина Реп'яхова на свій сторінці опублікувала знімок з цієї ж фотосесії, де розповіла про свою вагітність. Вже 20 тижнів, велика частина терміну пройшла, і зовсім скоро у них з'явиться первісток. Стать дитини пара поки що не розголошує, але імена вже підібрали.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Влітку Віктор Павлік втратив свого молодшого сина, він хворів на рак. Через це їм з дружиною знову довелося перенести весілля, і довгий час вони не з'являлися на публіці.

Дитину вони планували довго, і вийшло все з другого разу.

Нещодавно Знай передавав, що Віктор Павлік засвітився з колегою по сцені Павлом Зібровим.

Не відразу прийшовши до тями після трагедії, Віктор все ж повернувся до ведення свого блогу в Instagram.

Також Знай повідомляв, що молода дружина Віктора Павлика Катерина Реп'яхова розповіла про безгрошів'я після весілля.

Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. І тепер великі проблеми не тільки у них, але і у багатьох сімей.

Нещодавно Знай писав, що Катерина Реп'яхова розповіла, як закрутила роман з Віктором Павликом.