Стало відомо про те, що в Тернопільській області чоловік помер у могилі, яку викопав самостійно. Що сталося насправді.

Таким чином, повідомляється, що в одному з сіл Зборівського району стався нещасний випадок. Чоловік помер у власноруч викопаній могилі.

Швидка допомога, фото: скріншот з відео
Швидка допомога, фото: скріншот з відео

У поліції говорять про те, що місцевого жителя разом з двома односельцями попросили викопати могилу.

Після того, коли робота була завершена, одному з них стало дуже погано. Він скаржився на гострий біль у грудях, після чого втратив свідомість.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Кладовище, фото: скріншот з відео
Кладовище, фото: скріншот з відео

Люди викликали йому швидку допомогу, щоб ті надали йому першу медичну допомогу. Лікарі намагалися його реанімувати, але, всі спроби були марні.

49-річний чоловік помер на місці могили, яку викопав самостійно.

Раніше портал "Знай.ua" писав про те, що Під Львовом підступна тварюка прогризла ногу восьмирічному хлопчикові, дитина в реанімації

Укус був здійснений в область правого гомілкового ступінчастого суглоба. Зараз всі обставини події встановлюються.

Також портал "Знай.ua" писав, що У США клонували коня Пржевальського, який помер близько 20 років тому: лоша вже брикається

Лоша назвали Курт-в честь патолога і генетика Курта Бениршке. Тварина з'явилася на світ на початку серпня в зоопарку Сан-Дієго в Каліфорнії.

Також портал "Знай.ua" писав, що У Харкові болісною смертю загинули 500 маленьких "дракул" - склали в коробку штабелями.