У Тернополі сталася НП, там школяр потрапив під колеса швидкої допомоги.

Про це повідомляють "Тернопільські новини".
Так, стало відомо, що у Тернополі під колеса швидкої попав 11-річний школяр. Автомобіль швидкої допомоги рухався з увімкненими проблисковими маячками, але без звукового сигналу. Відомо, що перед світлофором швидка намагалася об’їхати маршрутку, а в це момент з-за пасажирського транспортного засобу вийшов школяр та потрапив під колеса авто.

Швидка допомога, фото: скріншот з відео
Швидка допомога, фото: скріншот з відео
Ілюстративне фото

Наразі стан дитини задовільний. Медики діагностували у нього перелом ноги, але після надання допомоги школяра відпустили додому.
На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Подія внесена в ЄРДР згідно з статтею 286 ККУ. Наразі встановлюються всі причини та обставини події.

Нагадаємо, що у Києві фура ледь не злетіла з мосту в Дніпро через слизьку дорогу. На щастя, на момент аварії на мосту не було інших автомобілів, тому обійшлося без постраждалих.

Як повідомляв портал Знай, кияни влаштували розсадник ковіда прямо в маршрутці-маски не врятують. У маршрутному таксі №904 можна було спостерігати переповнений салон, недотримання соціальної дистанції і масочного режиму.

Також Знай писав, що у Києві евакуатору дісталося від водія, чий транспортний засіб лон спробував відвезти. Він з ножем накинувся на службову техніку і перерізав стропи підйомника.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще