У вівторок, 2 лютого, на Тернопільщині зупинилося серце майора Валентина Онуки - колишнього начальника відділення військового обліку та бронювання сержантів і солдатів запасу Шумського РВК.

Про це на офіційній сторінці в Facebook повідомляють представники Шумського районного військового комісаріату.

"Колектив Шумського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки глибоко сумують з приводу тяжкої втрати - смерті колишнього начальника відділення військового обліку та бронювання сержантів і солдатів запасу Шумського РВК майора ОНУКА Валентина Миколайовича. Світла пам’ять про цю енергійну та працьовиту людину, талановитого керівника назавжди збережеться в серцях тих, хто мав честь працювати поряд із ним", - йдеться в дописі.

скріншот: Facebook ШВК

Раніше портал Знай писав про те, що у Харкові від коронавірусу помер легендарний і геніальний хірург: "на його рахунку сотні врятованих життів" Медик помер на 66 - му році життя.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Портал Знай писав, що на Тернопільщині вбивця тату-майстра отримав довічне: ні краплі жалю. Суд виніс остаточне рішення, але вбивця може подати апеляцію.

Суперечка переріс у вбивство з особливою жорстокістю. Судмедексперт виявив на тілі Тетяни Підвашецької понад 50 колото-різаних ран. Вона померла від втрати крові. Горбатюка затримали у Львові, коли він намагався сховатися.

Також портал Знай писав, що в Чернівцях раптово зупинилося серце працівниці наукової бібліотеки ЧНУ імені Юрія Федьковича-жінці було всього 48 років.