Відомий український виконавець Павло Зібров активний користувач соціальних мереж. Він публікує в Instagram те, що відбувається з ним у житті. Так сталося і зараз.

Таким чином повідомляється, що на акаунті Павла Зіброва в соціальній мережі Instagram з'явився знімок зі зйомок.

Співак під постом написав, що їм вдалося провести цікавий експеримент на зйомках для телеканалу «Україна». Як же впливають феромони на жінок.

"Дівчатам потрібно було з закритими очима розпізнати фаворита по запаху і здогадатися, на кому з чоловіків аромат з феромонами» - повідомляє Павло Зібров.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Результати експерименту можна побачити вже в неділю, 14 лютого на телеканалі «Україна». Вийде випуск ефір о 20: 00.

У передплатників він також поцікавився думкою, вливають феромони сильно на жінок, або ж їм більше до вподоби справжній чоловічий запах.

Що вийшло з експерименту побачимо зовсім скоро, має вийти цікаво.

Нагадаємо, раніше Зібров з родиною потужно привітав українців з Новим роком:"удачі, щастя і любові". Про це він повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Як повідомляє портал "Знай.ua" Божевільний Зібров в жовтій шапці вискочив під сніг і хвацько накрутив вуса: "готовий до свят"

Також "Знай.ua" писав, що Зібров розкрив секрет чарівного "зілля" від похмілля, на Новий Рік знадобиться: "будеш як огірочок"

Разом артисти приготували напій від похмілля, який обов'язково знадобиться 1 січня.