В Бережанах, що на Тернопільщині, горе-батьки фактично прирекли власних дітей на холодну і голодну смерть, залишивши їх в холодному приміщенні без доступу до їжі та води.

Про дику історію розповіли в Службі у справах дітей Бережанської міської ради.

Двоє хлопчиків, віком 1 і 2 роки, лишилися зачинені у холодному приміщенні, звідки х врятували працівники соціальних служб разом з правоохоронцями. В лікарні у малюків діагностували анемію та переохолодження. Зараз малеча готується до курсу лікування.

Служба у справах дітей звертається до небайдужих із проханням надати хлопчикам медикаменти та їжу. Про обставини НП та місцезнаходження горе-батьків наразі нічого не відомо.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Раніше стало відомо, що під Києвом небайдужі громадяни збирають допомогу для дітей, які опинилися у жахливій ситуації. Про це повідомили у спільноті «Надія помирає остання» у соцмережі Facebook.За словами автора посту, в селі Ставища сталася страшна біда – чоловік убив дружину, залишивши сиротами чотирьох малолітніх дітей.

Нагадаємо, що життя матерів-одиначок в Україні показали сумними фото

Як повідомляв портал "Знай.uа", жінку паралізувало на руках у 8-річного хлопчика і він вразив весь світ

Також, "Знай.uа" писав, що подружжя з Чернівців усиновило дев'ятьох осиротілих малюків