Стало відомо про те, що в Тернопільській області поминають загиблого на Сході військового журналіста.

Таким чином повідомляється, що у вівторок, 16 лютого, в День військового журналіста громадськість поминає капітана третього рангу Дмитра Лабуткіна.

Він помер шість років тому під час боїв за Дебальцеве збираючи фотоматеріали про присутність росіян для переговорної групи в Мінську.

До останнього він продовжував збирати матеріали з усіх подій, і з честю виконував свій як військовий, так і журналістський обов'язок.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Поки в одних була звичайна зброя, Дмитро Лабуткін користувався своїм. Війна йде на всіх фронтах.

Дмитро Лабуткін, фото: соціальні мережі
Дмитро Лабуткін, фото: соціальні мережі

Дмитро Лабуткін народився 11 грудня 1986 року в Кременці, що на Тернопільщині. Після того як закінчив школу вступив до Львівського інституту Сухопутних військ, службу проходив у Севастополі. Навесні 2014 року після окупації переїхав з Криму до Одеси, а через рік приїхав до Краматорська і відправився на передову як кореспондент сектора «с».

Поховали його 25 березня в рідному селі. Вдома його чекала любляча дружина і маленька дочка Кіра.

Раніше ми повідомляли, після від'їзду Зеленського на Донбасі підірвався воїн ЗСУ.

Про це повідомляє прес-штаб ООС у вечірньому зведенні в соціальній мережі Facebook. Українські захисники вирішили не терпіти обстріли, тому дали адекватну відповідь противнику.

Як повідомляв "Знай.uа", Зеленський зважився на жорсткі заходи, в ОП розповіли, що буде на засіданні РНБО.

Також "Знай.uа" писав, що воїн ЗСУ підірвався на міні на Донбасі: окупанти отримали по заслугах.