Відомий український артист Павло Зібров знову поділився новим постом на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Там він розповів про майбутній сезон серіалу, в якому у нього є роль.

Таким чином повідомляється, що днями Павло Зібров знявся у другому сезоні телесеріалу» прибулець", який вийде на екрани глядачів вже цієї весни. Покажуть його на телеканалі «ТЕТ».

Артист зазначає, що це вже не перша робота з цією командою, і йому дуже приємно, що таке професійне і цікаве кіно знімають в Україні, особливо коли це хороші друзі.

"Велика подяка всій команді, продюсерам і акторам - ви справжні професіонали! Спасибі, що запросили приєднатися до зйомок» - пише під постом український артист.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Робота була цікава і плідною, як зазначає Павло Зібров, і він отримали велике задоволення від знімального дня.

Точної дати прем'єри ще немає, але, це точно відбудеться вже цієї весни, залишилося лише трохи почекати.

Під публікацією можна помітити коментар від популярної української артистки Ольги Сумської. "Павле Миколайовичу, який ти крутий!"- пише вона.

Нагадаємо, відомий український співак Павло Зібров не припиняє радувати своїх шанувальників новими кадрами з життя. На цей раз у знаменитого "вусача" знайшлися цікаві архівні кадри, які ще до цього ніколи і ніде не публікувалися.

Раніше повідомляли, Віктор Павлік кинув вагітну дружину заради довгоногої красуні: ще й на гітарі їй зіграв.

Знай писав, фаворитка Зіброва Трінчер розгнівала українців появою на "Голосі": "награна і неприродна".